Този сайт използва добре известните бисквитки.

Какъв голям проблем?

21 Юни 2011 / 10:11 | Автор: dkolov | Категория: Моите мисли

Чета че голям проблем е настанал миналата седмица, когато някой е боядисал един паметник в центъра на София, а след това са ни давали по много големи телевизии. Демек сме станали малко по-известни и то безплатно.

Доколкото знам да те дават по телевизията струва пари и колкото е по-голяма телевизията толкова повече пари, а пък ние сме го обърнали на голям проблем че даже сурово наказание очаква този който си е позволил да прояви творчество.

Лично аз не мисля че това е чак толкова голям проблем защото в края на краищата това е само един паметник, който винаги би могъл да се почисти, а идеята е доста добра защото не мисля че има нещо много негативно в нея.

Вярно един паметник е пазител на историята и някой може да го разгледа като подигравка с историята, но всъщност не мисля че е така. Даже миналата седмица гледах как хората в Белгия пари правят от своята история без да има някакъв кой знае какъв голям проблем от това след като то създава работни места.

Имат си история хората и използват всеки начин да спечелят някое и друго евро и с един файтон теглен от конче разхождат туристи за 36 евро из града.

Не казвам че от този боядисан паметник ще можем директно да изкараме пари като го показваме на туристи, но при всички случай това си е реклама, която отгоре на всичко е шеговита, а не негативна. Може би щеше да е добре да бъде позитивна, но в края на краищата не е негативна и в същото време е безплатна реклама.

Като споменах Белгия се сетих че като гледах тези патки и лебеди, които се разхождат свободно в парка си мислех колко грешки допускаме понякога в своето мислене и как ако тука в парка се разхождаха патици много бързо щяха да бъдат опечени на грил и поляти с бира, т.е. доста сериозен проблем за самите лебеди и патици. После си спомних и за Мисия Лондон и как сами си създаваме проблеми сякаш си нямаме достатъчно. Въпроса е да се прави добра преценка, кое е голям проблем и кое не чак толкова голям.