Този сайт използва добре известните бисквитки.

Започвам да си местя своите мисли за втори път

9 Октомври 2009 / 23:32 | Автор: dkolov | Категория: Моите мисли

Реших да преместя своите мисли за втори път от друго място, защото е по лесно да ги управлявам. Използвах тази платформа известно време и реших че трябва да събера нещата на едно място едно по-едно.

Живеем в 21 век и е много трудно да намериш добро място за поставяне на това което мислиш, въпреки че то може и да не е най-правилното. Но все пак дори и да не е правилно е по-добре да го споделиш, пък другите ще оценят доколко то е ценно.

Затова реших да си поставям тук и моите лични неща, както и да водя своите мисли и след това да мога да се връщам към тях. Важно е да се връщаш към своите мисли или поне аз си мисля така, защото по този начин виждаш къде си сбъркал и можеш да се коригираш.

Но най-важното е не къде си сбъркал, а да покажеш своите грешки на другите, защото умният човек се учи от грешките на другите. Затова си мисля че е добре да се виждат моите грешки, въпреки че засега повечето неща са във вид на мисли и те може да са погрешни.

Ще направя рубрика стари мисли където ще си водя какво ме е вълнувало преди, но в същото време ще поставям и нови мисли. Това действие го правя за втори път, възможно и да го направя още веднъж или повече пъти за в бъдеще, но по-важното е да събера това което мисля на едно място и да оценя след това кое е правилно и кое не.