Този сайт използва добре известните бисквитки.

Цени

12 Октомври 2009 / 20:39 | Автор: dkolov | Категория: Моите мисли

Тъй-като реших да направя преместване на досегашния си блог, т.е това което ме вълнува през деня тук известно време ще добавям мои стари мисли написани на други места. Това е един постинг от 10 юли 2009 година, но все още е актуален. Днес бях информиран отново по-нови и по-високи цени на петрола. Това би трябвало да означава две неща- крайните цени на бензиностанцията пак ще се повишат, което не е добре ще трябва да отделям повече пари за бензин

Добрата новина е че това би трябвало да означава че икономиката тръгва бавно и полека нагоре и тези високи цени може и да са за добро, тъй-като ще имам работа съответно и заплата да си плащам за бензин. Честно да си кажа мисля че по-високите цени на петрола са положително нещо въпреки, че удрят по моя джоб и по всеки един друг джоб директно. Надявам се обаче индиректно да увеличат размера на джоба ми за в бъдеще.

Почти цяла година след тези мой мисли, петрола продължава да има растящи цени бавно и полека. Бензина отново стана два и двадесет и все по-трудно карам кола. Напоследък идват новини, че нещата започват да се нормализират, което ми дава надежди че тази една година колкото и трудна да е била е останала в миналото. Може и да не е така, но все пак се надявам, въпреки високите цени на бензина.