Някой мой стари и нови мисли и мнения на едно място.

Страници за навигация в блога

Не е добър пътя между София и Перник

8 Октомври 2016 / 16:17

Чудех след онзи малък коментар, защото пътя за Перник е трудно проходим и е необходимо да се чака 45 минути в задръстване. Това е много неприятна ситуация, защото 45 минути са много време, да не говорим и какви замърсявания се създават в околния въздух на София.

Май няма да си купя нов апартамент скоро

13 Октомври 2009 / 08:51

Това отново е стара статия от 16 юни тази година! Изглежда няма да си купя скоро нов апартамент. Много ми трябва, в момента живея в две стаи, малката маймуна стана на 4 години и все още спи при нас. Четох по разни сайтове, че това изобщо не е добре.

Дойде дефлация, по-ниските цени не са на добре

12 Октомври 2009 / 22:53

Това са мой мисли от преди няколко месеца които донякъде са все още валидни според мен. Твърде много почнаха да спадат крайните цени по магазините. Правителството веднага се изфука, но в момент икономическа криза това хич не е добре.

Проблеми с глобалното затопляне

12 Октомври 2009 / 20:57

Не искам да кажа че всичко е цъфнало и вързало, но днес научих че хората са твърдо поели курса към по-добро отношение върху околната среда. Освен новините за електрически коли, вятърни централи и какви ли не още неща с които се намалява глобалното затопляне виждам огромен напредък в мисленето на хората.

Нови цени на петрола

12 Октомври 2009 / 20:39

Тъй-като реших да направя преместване на досегашния си блог, т.е това което ме вълнува през деня тук известно време ще добавям мои стари мисли написани на други места. Това е един постинг от 10 юли 2009 година, но все още е актуален. Днес бях информиран отново по-нови и по-високи цени на петрола. Това би трябвало да означава две неща- крайните цени на бензиностанцията пак ще се повишат, което не е добре ще трябва да отделям повече пари за бензин

Пипнах някакъв вирус

11 Октомври 2009 / 19:32

Ама не вирус за компютър а аз си го пипнах и едва се добирам до компютъра. Времето едно такова смотано, вчера беше голяма жега и отидох в зоопарка по тениска, ама изведнъж започна да духа студен вятър и така се разкихах че си викам я беж към вкъщи.

Пак проблема са коли

10 Октомври 2009 / 22:19

Някой трябва да направи нещо с тези коли в студентски град. Направиха нов булевард много хубав с маркировка и светофар дори, но всички коли спират на самият булевард. Въпреки маркировки и всичко останало вчера щеше да се блъсна в автобус, който сами разбирате е доста голям и резултата щеше да е мои ущърб.

Започвам да си местя своите мисли за втори път

9 Октомври 2009 / 23:32

Реших да преместя своите мисли за втори път от друго място, защото е по лесно да ги управлявам. Използвах тази платформа известно време и реших че трябва да събера нещата на едно място едно по-едно.

Проблема с глобалното затопляне май е решен

30 Септември 2009 / 22:49

Не искам да кажа че всичко е цъфнало и вързало, но днес научих че хората са твърдо поели курса към по-добро отношение върху околната среда. Освен новините за електрически коли, вятърни централи и какви ли не още неща с които се намалява глобалното затопляне виждам огромен напредък в мисленето на хората.

Гледах че съм в избрани

28 Септември 2009 / 22:54

Благодаря за което, това малко ме накара да ми пораснат ушите. (За тези които не са от моето поколение това означава че съм се почувствал малко горд) Прочетох статията си в избрани и искрено се надявам, че някой е оценил моята идея за построяването на парк със слънчеви колектори за ток на безплодно парче земя в България.

Ние сме вируси

28 Септември 2009 / 21:57

Ние хората май сме вируси за тази планета! Горе долу това май обясняваше робота във филма "Матрицата" преди десетина години. Унищожаваме всичко за да се храним и дори унищожаваме нашата хранителна среда.

Страници за навигация в блога