Този сайт използва добре известните бисквитки.

Вирус

11 Октомври 2009 / 19:32 | Автор: dkolov | Категория: Случки в моя живот

Ама не вирус за компютър а аз си го пипнах и едва се добирам до компютъра. Времето едно такова смотано, вчера беше голяма жега и отидох в зоопарка по тениска, ама изведнъж започна да духа студен вятър и така се разкихах че си викам я беж към вкъщи.

Да ама през нощта се събудих със страшна кашлица и ми е много зле цял ден. Вируса трябва да е много страшен като кихам сигурно ме чуват в съседният квартал. Много силно кихам такова нещо не е било никога. Взех профилактично чесън та дано се оправя по-скоро, само дето изгоних домашните от себе си. Те и без това бяха избягали като ме чуваха колко силно кихам.

Чесъна е голяма работа! Ако оставим неприятният дъх, който се получава след консумацията му е едно много добро средство за вируси докато стигна до личният лекар. Не съм сигурен дали съм чел или някой ми е разправял някоя градска легенда, но знам че едно време мародерите по време на чумата се обливали със сок от чесън за да гонели дявола. Не знам доколко е истина но се надявам утре сутринта да успея да си закарам задника при личният лекар.

Много е лошо да си болен

Много гадно се чувствам - носа ми тече като чешмичка направена от по-предното правителство, кихам като някой динозавър и ми е много гадно. Брей да му се не види какъв як грип пипнах. Това което ме обнадеждава е че май не е свински грип, защото протичал със пълна отпадналост. Не съм отпаднал имам сили, но постоянното кихане ме изнервя.

Мисля да изпробвам старите методи на баба си, бог да я прости, и да взема да вляза в банята на горещ душ. Може да ми стане по-добре! Едно време ми ставаше по-добре, когато бях болен баба ми казваше да вляза в банята и да стоя на колкото се може по-гореща вода, след това се обличах като че ли съм на северният полюс и лягах завит със всички одеяла дето можеха да се намерят. Това ме караше да се изпотя като прасе през август и след това нищо ми нямаше.