Този сайт използва добре известните бисквитки.

Имах малки проблеми

20 Октомври 2009 / 14:21 | Автор: dkolov | Категория: Моите мисли

Днес пак ходих на доктор, защото още се боря с оня вирус дето пипнах преди десетина дена. В интерес на истината самият вирус съм го пипнал по-рано, но неговото проявление започна миналата неделя, ако не ме лъже паметта.

Та повечето симптоми изчезнаха, но кашлицата не спира, т.е. спира ама само когато съм на топло подишам ли студен въздух и направо ми излизат дробовете.

Снощи много се притесних защото започнаха да ме болият гърдите като кашлям и реших пак да ида на доктор и да си направя една рентгенова снимка да не би да съм стигнал до някакво усложнение. Хубаво прегледа ме доктора и каза че не вижда нищо сериозно, но се съгласи че трябва да направим снимка за всеки случай. Отидох в рентгеновият кабинет и там трябваше да дам 2.4, но това не са чак толкова много пари, и ми казват ела след 40 минути за резултат.

Викам хубаво отидох след 40 минути няма никой и даже никой не отваря - викам си сигурно имат някаква работа, ама в същото време съм си само аз пред кабинета. Поиграх на моя мобилен телефон-а 20 минути, но ми писна и пак почнах да почуквам на врата, но без резултат.

Ядосах се малко все пак от моята заплата се отделя за тяхната и би трябвало да ми обърнат малко внимание, почти един час чакам няма никой друг в този момент и никой не ти отваря да ти каже кога ще стане готова снимката. Ядосах се защото и на лекаря му свършваше работното време и щеше да си тръгне и трябва да чакам чак до утре за да ми каже какво да правя.

Най-накрая благоволиха да отворят и ми дадоха снимката, не им казах дори и благодаря и добре че успях да занеса снимката на лекаря. Той добре че ме изчака, явно си им знаеше номерата та ме поуспокои че нямам засега усложнения.

И все пак ми се струва че има нещо нередно в цялата история, на мен не ми се налага често да ходя на лекар, ама да вися пред някаква врата и да чакам нечие благоволение при положение че всеки месец ми се отчитат здравни вноски някак си не върви.

Тъпа работа!

А представяте ли си да съм развил и пневмония с този вирус и стоя повече от час в не отопленият коридор на поликлиниката на студа и грухтя като прасе защото, както казах ако дишам студен въздух много кашлям.

Поне лекаря ме поуспокои че няма никакви проблеми засега и болката е от мускула, които се напряга да кашля десет дена. Не съм много сигурен дали го обясни така, но се поуспокоих малко и си викам карай.