Този сайт използва добре известните бисквитки.

Kоледна елха

12 Ноември 2010 / 22:13 | Автор: dkolov | Категория: Коледна елха

Използвах възможността да ходя до Дървенца за да взема един майстор стъклар за да го заведа до нашия квартал за да си взема малко вода от извора в Дървеница за нашата малка коледна елха. Мисля че тя има нужда от вода защото тази седмица доста силен вятър духа и предполагам, че това я е обезводнило по един или друг начин, да не говорим че сигурно има и доста прах по нейните иглички.

Самия стъклар ми трябваше, защото през лятото вятъра счупи някой стъкла във входа, а идва зима и ако от стълбището вее и духа ще трябва да плащам по-големи сметки за отопление отколкото е необходимо. Гадно нещо защото производството на стъкло създава доста парникови газове и може би е добре да не се отварят прозорците на стълбището за щяло и не щяло ама нейсе какво да се прави отворят се и хоп счупени стъкла. В много блокове съм виждал това и мисля че така хората се опитват да премахнат неприятна миризма от входа.

Надявам се бурния вятър, който духа тази седмица да не е навредил много на нашата коледна елха от миналата година, защото силния южен вятър може да нанесе доста сериозни щети като я обезводни, но гледах че засега няма нови кафяви иглички, което ми се струва като доста добре.

В края на краищата съм доста доволен, защото силния вятър през тази седмица не извади нашата коледна елха от земята с което общо взето щеше да я прати някъде надалеч. Много се опасявах да не я намеря на някоя пряка по-надолу, но засега все още си имам коледна елха.